Bursa'da bir minibüs, önce metro istasyonunun duvarına, ardından iş yeri vitrinine çarptı: 1 ölü

Bursa'da bir sürücünün kontrolünden çıkan servis minibüsü, önce metro istasyonunun duvarına, ardından da yan yana bulunan 3 tane iş yerinin vitrin camıma çarparak binanın kolonunu parçaladı. Olay anında, minibüsün camından fırlayan sürücü Ersel Tuğral hayatını kaybederken araçta bulunan 4 arkadaşı yaralandı.

Kaza, saat 02.30 sularında Bursa Yıldırım ilçesi, Duaçınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Ersel Tuğral ile arkadaşları Cengizhan B., Ercan Ö., Gökhan D. ve Kadir Ç., akşam saatlerinde eğlendikten sonra yemek yemek için Tuğral idaresindeki, 16 LBU 23 plakalı servis minibüsü ile yola çıktı.

Bursa'da bir minibüs, önce metro istasyonunun duvarına, ardından iş yeri vitrinine çarptı: 1 ölü - Resim : 1

Ankara Yolu Caddesi'nden kent merkezi istikametine doğru giden minibüs, aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkarak Duaçınarı Metro İstasyonu'nun duvarına çarptı. Bu şiddetle metrelerce savrulan minibüs, yol kenarında yan yana bulunan 3 iş yerinin camekanına çarpıp binanın kolonunu parçaladı.

Bursa'da bir minibüs, önce metro istasyonunun duvarına, ardından iş yeri vitrinine çarptı: 1 ölü - Resim : 2
Caption

Kazayı gören vatandaşlar, durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin ilk müdahalesinde Ersal Tuğral'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, arkadaşlarının yaralandığı tespit edildi.

Bursa'da bir minibüs, önce metro istasyonunun duvarına, ardından iş yeri vitrinine çarptı: 1 ölü - Resim : 3

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı Cengizhan B., Ercan Ö., Gökhan D. ile Kadir Ç. ise Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, ekiplerin olay yerindeki incelemesinin ardından Ersel Tuğral'nın cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Servis aracının çekici yardımıyla kaldırılmasıyla trafik normal seyrine döndü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa'da bir minibüs, önce metro istasyonunun duvarına, ardından iş yeri vitrinine çarptı: 1 ölü - Resim : 4

Kaynak: DHA

Bursa
Erzincan'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var Topkapı Sarayı'nda korkutan yangın "Atatürk Ekber" deyip namaza duran şahsa gözaltı Film sahnelerini aratmayacak bir çatışma