Bursa'da bir kuran kursunda yapılan laptop hırsızlığı kameralara yansıdı

Bursa'da Kuran kursunda 2 çocuğun, camide kimse yokken orada bulunan bir laptopu pantolonunun içine sokarak çalması kameralara yansıdı.

Bursa'da bir kuran kursunda yapılan laptop hırsızlığı kameralara yansıdı

Olay, Bursa Osmangazi'de bulunan Kiremitçi Camii'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kuran-ı Kerim öğrenmeye gelen çocukların teneffüse gitmesini fırsat bilen 2 çocuk, boşluktan yararlanarak öğretmenin laptop çantasının yanına gitti. Çantayı karıştıran çocuklardan biri laptopu pantolonunun içine sokacakken, tereddüt edip geri bıraktı.

Bursa'da bir kuran kursunda yapılan laptop hırsızlığı kameralara yansıdı - Resim : 1

Kısa bir süre sonra ise diğer çocuk müsait zamanı bulur bulmaz çantadan çıkardığı laptopu göbeğinin önüne sıkıştırarak camiden çıktı.

Bursa'da bir kuran kursunda yapılan laptop hırsızlığı kameralara yansıdı - Resim : 2

Bilgisayarının çantadan çalındığını gören öğretmen, güvenlik kameralarını izledikten sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını inceledi.

Bursa'da bir kuran kursunda yapılan laptop hırsızlığı kameralara yansıdı - Resim : 3

Bilgisayar çalan çocukların kimlikleri tespit edilmeye çalışılırken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Bursa'da bir kuran kursunda yapılan laptop hırsızlığı kameralara yansıdı - Resim : 4

Kaynak: İHA

Bursa
Sarıyer'de yangın paniği! Çalışmalar sonucu yangın söndürüldü Market alışverişi sırasında birbirlerine girdiler! Sebebi ise... Çanakkale'de bulundu! 2. Dünya Savaşı'ndan kalma... Çaldıkları yetmezmiş gibi kediyi de aldılar!