Bursa'da alkollü sürücünün bahanesi: Yarın Umre'ye gideceğim

Bursa İnegöl'de alkollü olduğunu itiraf eden sürücü Semih B., alkolmetreye üflemeyi reddetti. Semih B., cezai işlemin uygulanacağını hatırlatan polislere "Sen benden ehliyeti alacaksın, mutlu mu olacaksın? Ben yarın akşam Umre'ye gideceğim. Bana bunu yapma." dedi.

Bursa'da alkollü sürücünün bahanesi: Yarın Umre'ye gideceğim

Polis ekipleri yurt genelinde alkollü araç sürücülerine yönelik denetimler gerçekleştiriyor.

Son olarak Bursa'da yapılan denetimlerde alkollü sürücü ile polisler arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Orhaniye Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerinde yaptıkları uygulama sırasında 16 ARD 791 plakalı otomobili durdurdu.

ALKOLMETREYİ ÜFLEMEYİ REDDETTİ
Ekipler, otomobilin sürücüsü Semih B.'ye alkol testi yapmak istedi. Sürücü, ekiplerin ölçümü reddetmesi halinde ağır cezai işlemin uygulanacağını, üflemesi halinde yasal işlemlerin uygulanacağını hatırlatmalarına rağmen alkolmetreye üflemedi. Sürücü Semih B., yanında bulunan arkadaşının alkolmetre testini kabul etmesi yönündeki ısrarını da kabul etmedi.

Bursa'da alkollü sürücünün bahanesi: Yarın Umre'ye gideceğim - Resim : 1

"YARIN AKŞAM UMRE'YE GİDECEĞİM, BANA BUNU YAPMA"
Sürücü Semih B., cezai işlemin uygulanacağını hatırlatan polislere "Sen benden ehliyeti alacaksın, mutlu mu olacaksın? Ben yarın akşam Umre'ye gideceğim. Bana bunu yapma. Komiserim sen de görevini yapıyorsun. Benim işim bu olsaydı ben de bunu yapardım. Alkol çıkmama ihtimali yok. 2 ay önce babam öldü. Çok rahatsızım" dedi.

Bursa'da alkollü sürücünün bahanesi: Yarın Umre'ye gideceğim - Resim : 2

12 BİN 596 LİRA CEZA UYGULANAN SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİNE 2 YIL EL KONULDU
Alkolmetreyi üflemeyi reddedip, alkollü olduğunu söyleyen sürücü Semih B.'ye alkolmetre testini reddetmekten 11 bin 645 TL ve ehliyetini ibraz etmemekten 951 TL olmak üzere toplam 12 bin 596 TL cezai işlem uygulanırken, ehliyetine de 2 yıl süreyle el konuldu.

Batman'da silahlı saldırı: 2 ölü Stajyeri taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan yazı işleri müdürüne tahliye Korkuteli'nde okullar tatil Son dakika: Bağcılar’da iş yerinde patlama! Yaralılar var