Beyoğlu'nda silahlı saldırı! Manavda alışveriş yaparken kurşun yağdırdılar

İstanbul Beyoğlu'nda motosikletli 2 şahıs, manavda alışveriş yapan kişiye silahla saldırdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken o anlar kameralara işte böyle yansıdı.

Beyoğlu Kulaksız’da geçtiğimiz aylarda yaşanan olayda cadde üzerinde motosikletle seyreden kasklı ve cerrahi maskeli iki şahıs, bir manavı hedef aldı. İleriden bir tur atan şahıslardan biri silahını çekerek manava 5 el ateş açtı. Saldırının ardından saldırganlar kaçarken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. İş yerinde kurşunların isabet etmesi sonucu maddi hasar meydana geldi. Saldırı anı ise kameralara anbean yansıdı. Görüntülerde, vatandaşlar cadde üzerinde yürüdüğü ve alışveriş yaptığı esnada motosikletli saldırganlar ateş açıyor. Sesleri duyan vatandaşlar panik yaşıyor.

Beyoğlu'nda silahlı saldırı! Manavda alışveriş yaparken kurşun yağdırdılar - Resim : 1

MANAVDA ALIŞVERİŞ YAPAN KİŞİYE SALDIRI

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, iş yeri çalışanı Taner Ç.’nin ifadesine başvurarak çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda saldırının, manavdan alışveriş yapan bir kişiye yönelik olduğu belirlendi. Devam eden çalışmalarda saldırıda bulunan şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

Beyoğlu'nda silahlı saldırı! Manavda alışveriş yaparken kurşun yağdırdılar - Resim : 2

Kaynak: İHA

Şehitler memleketlerine uğurlandı Ahşap ev küle döndü! 1 kişi hayatını kaybetti Şehit Kemal Aslan'ın komutanına gönderdiği video duygulandırdı Hastane kapısında tekme ve yumruklu kavga