Beykoz’daki bir adreste 654 kilogram kristal ve sıvı metamfetamin maddesi ele geçirildi

Beykoz’daki bir adrese İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan bir operasyonda 654 kilogram kristal ve sıvı metamfetamin maddesi ele geçirildi. Düzenlenen operasyonda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı

Beykoz'da bir adrese İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 4 şüpheli şahıs yakalanırken 654 kilogram kristal ve sıvı metamfetamin maddesi ele geçirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçu şüphelileri tespit edilerek suç organizasyonlarının deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde Beykoz’da bir adrese operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon çerçevesinde adreste yapılan aramalar sonucunda 05 kilogram Sıvı Metamfetamin, 149 kilogram Kristal Metamfetamin, 62 kilo 300 gram Kimyasal Madde olmak üzere toplam 654 kilogram kristal ve sıvı metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Konu ile ilgili tahkikat işlemleri sürüyor.

Kaynak: İHA

Evinde ipe asılı bulundu 72 yaşındaki kadına tecavüz skandalı! Polis lojmanında şoke eden olay! Koza İpek Holding'e bağlı şirketler Hazine'ye geçti