Beykoz'da uzun süre navigasyona bakan sürücünün kullandığı araç apartman ve yol arasındaki boşluğa düştü!

İddialara göre Beykoz Çiftlik Mahallesi'nde meydana gelen olayda sürücü, uzun süre navigasyona baktığı için otomobil apartman ile yol arasında boşluğa düştü.

Beykoz'da uzun süre navigasyona bakan sürücünün kullandığı araç apartman ve yol arasındaki boşluğa düştü!

Beykoz'da sürücüsünün uzun süre navigasyona baktığı öne sürülen otomobil apartman ile yol arasındaki boşluğa düştü. 

Beykoz'da uzun süre navigasyona bakan sürücünün kullandığı araç apartman ve yol arasındaki boşluğa düştü! - Resim : 1Otomobildekiler kazayı yara almadan atlatırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Beykoz'da uzun süre navigasyona bakan sürücünün kullandığı araç apartman ve yol arasındaki boşluğa düştü! - Resim : 2

Kaza Çiftlik Mahallesi'nde 21 Mart Salı günü saat 16.30 sıralarında meydana geldi.  Sürücüsünün navigasyona bakara ilerlediği öne sürülen otomobil, virajı alamayınca yol ile apartman arasındaki boşluğa düştü. Kazayı gören çevredekiler yardıma koştu.

Beykoz'da uzun süre navigasyona bakan sürücünün kullandığı araç apartman ve yol arasındaki boşluğa düştü! - Resim : 3İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkışan otomobil vinç yardımıyla çıkarılırken, yaşanan kazada yaralanan olmadı.

Beykoz'da uzun süre navigasyona bakan sürücünün kullandığı araç apartman ve yol arasındaki boşluğa düştü! - Resim : 4Otomobilin apartman ile yol arasındaki boşluğa düştüğü anlar güvelik kamerasına yansıdı. Görüntülerde virajı alamayan sürücünün otomobiliyle apartmanın demirlerine çarptığı, kısa süreliğine duraksayan aracın daha sonra bina ile yol arasındaki boşluğuna düştü.

Beykoz'da uzun süre navigasyona bakan sürücünün kullandığı araç apartman ve yol arasındaki boşluğa düştü! - Resim : 5Yolda olan vatandaşlar, düşen aracın içindekilere yardım ettiği görülüyor. 

Kaynak: DHA

Beykoz
Sokak ortasında eşini öldüren cani kocanın mahkeme savunması herkesi şoke etti Başörtülü öğrenci istemeyen okul müdürüne hapis istemi İntihar süsü verilen babanın katili öz kızı ve sevgilisi çıktı! Kocaeli'nde korkunç olay! "Çocuklarımı cennete gönderdim"