Beşiktaş'ta bir kişi enkaz altında: 1 kişi yaşamını yitirdi

Beşiktaş Kuruçeşme'de ahşap bir binada çökme meydana geldi, 1 kişinin enkaz altında kaldığı söyleniyor. Ekiplerin çalışması sürerken enkaz altında kalan kişinin 22 yaşındaki stajyer olduğu belirlendi. Göçük altından ağır yaralı olarak çıkarılan kişi, hastanede yaşamını yitirdi. Restorasyonu süren tarihi binanın duvarının çökme anı anbean kameraya yansıdı.

İstanbul Beşiktaş Kuruçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 3 katlı tarihi bir binanın restorasyonu sırasında duvarda çökme meydana geldi.

Beşiktaş'ta bir kişi enkaz altında: 1 kişi yaşamını yitirdi - Resim : 1

22 YAŞINDA STAJYER

Göçme sonrası bina altında restorasyonda çalıştığı söylenen 22 yaşındaki stajyer kaldı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Bölgede zaman zaman trafik kapatılıyor. Göçük altında kalan kişiyi arama kurtarma çalışması devam ederken polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Beşiktaş'ta bir kişi enkaz altında: 1 kişi yaşamını yitirdi - Resim : 2

Beşiktaş'ta bir kişi enkaz altında: 1 kişi yaşamını yitirdi - Resim : 3
Binanın çökmeden önceki hali

SES GELMEYE BAŞLADI ENKAZDAN

Çöken binanın olduğu alanda hassas burunlu köpek arama yapıyor. Öte yandan olayı gördüğünü ifade eden Ersan Ömür isimli vatandaş, "Biz burada teknelerin önünde otururken birden gürültü çıktı. Buraya geldik işçilerden birisinin yaralandığını gördük. Bir tanesi de taşların arasından çıktı. Daha sonra ortalık karıştı birden ses gelmeye başladı enkazdan. Orada canlı olduğunu içeride bir kişi olduğunu işçilerin başındaki adam bize söyledi. Bir kişi aşağıda da o kim dedik 'mimar dediler'. Daha sonra ekipler arandı onlar çalışmaya başladı. İçeride bir kişi duruyor. Toz bulutu oluştu" dedi.

Beşiktaş'ta bir kişi enkaz altında: 1 kişi yaşamını yitirdi - Resim : 4

YARALI OLARAK ÇIKARILDI

Göçük sırasında 4 kişinin içeride çalıştığı öğrenildi. Dursun Bayar omzundan hafif şekilde yaralanırken, mimarlık stajyeri Atilla Aydın (22) göçük altında kaldı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saat 17.00 sıralarında Aydın enkaz altından yaralı olarak çıkarıldı. 

Beşiktaş'ta bir kişi enkaz altında: 1 kişi yaşamını yitirdi - Resim : 5

HAYATINI KAYBETTİ

Aramalar sonucu ağır yaralı olarak göçükten çıkarılan Aydın, sağlık ekiplerince çevredeki özel hastaneye götürüldü. Aydın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Beşiktaş'ta bir kişi enkaz altında: 1 kişi yaşamını yitirdi - Resim : 6

ANBEAN KAMERALARA YANSIDI

Restorasyonu süren tarihi binanın duvarının çökme anı anbean kameraya yansıdı.

Beşiktaş'ta bir kişi enkaz altında: 1 kişi yaşamını yitirdi - Resim : 7

Kaynak: İHA

Beşiktaş
İzmir'de yangın Binadan kopan taşlar ailenin üstüne düştü Balkondan ateş eden model yakalandı Yemekhanede meydan savaşı