Şiddetin ve gasbın yönelimi yok, tatil için gelen gurbetçi bıçaklanıp gasbedildi

Belçika'da yaşayan gurbetçi V.S., tatil yapıp dinlenmek için geldiği memleketi Adana'da, internetteki eşcinsel arkadaşlık sitesi üzerinden tanışıp görüştüğü Ramazan Y. tarafından bıçaklanıp gasbedildi. Polis memurlarının yakalayıp göz altına aldığı Ramazan Y. ifadesinde V.S.'nin kendisine sarkıntılık ettiğini iddia etti. Ramazan Y. çıkarıldığı mahkeme tarafınca tutuklanırken yaralanan gurbetçinin tedavi edildiği öğrenildi.

Belçika'da yaşayan V.S., tatil için geldiği memleketi Adana'da internetten bir eşcinsel arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştığı Ramazan Y. ile Sarıçam ilçesi Bülent Angın Bulvarı'ndaki bir barda buluştu. İkili, barda birlikte alkol alıp sohbet ettikten sonra V.S.'nin otomobiliyle mekandan ayrıldı. Bu sırada Ramazan Y., üzerindeki bıçağı V.S.'nin boğazına dayayarak boynunda taşıdığı çantasını istedi.

V.S., çantasını vermek istemeyince Ramazan Y. tarafından bıçaklandı. Ramazan Y., içerisinde 500 euro olan çantayı alıp otomobilden inerek kaçtı.

Yaralanan V.S., otomobiliyle Çukurova Üniversitesi Balçalı Hastanesi'ne gitti. Tedavi altına alınan V.S., hastane polisine başından geçenleri anlatıp Ramazan Y.'den şikayetçi oldu. Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarındaki görüntülerden yola çıkarak Ramazan Y.'yi saklandığı adreste yakaladı.

Gözaltına alınan Ramazan Y., ifadesinde V.S.'nin kendisine sarkıntılık ettiğini ve uğradığı taciz sonucunda V.S.'yi bıçakladığını iddia etti.

Ramazan Y., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaralanan gurbetçinin ise hastanedeki tedavisinden sonra taburcu edildiği öğrenildi.

Kaynak: DHA