Başıboş köpekler 7 koyunu telef edip onlarcasını yaraladı

Eskişehir'de bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait şehir çöplüğü ayrıştırma tesisindeki sahipsiz köpekler, boş arazide otlayan küçükbaş hayvanlardan 7'sini telef etti, 10'dan fazlasını yaraladı.

Başıboş köpekler 7 koyunu telef edip onlarcasını yaraladı
  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ait Entgre Katı Atık Dönüşüm ve Enerji Üretim Tesisleri çevresinde bulunan çok sayıda başıboş köpek, sürüye saldırarak 7 koyunu telef edip onlarcasını yaraladı.

Başıboş köpekler 7 koyunu telef edip onlarcasını yaraladı - Resim : 1

  • Eskişehir-Seyitgazi karayolu üzerinde bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Entgre Katı Atık Dönüşüm ve Enerji Üretim Tesisleri çevresinde bulunan başıboş köpekler koyun sürüsüne saldırdı.

Başıboş köpekler 7 koyunu telef edip onlarcasını yaraladı - Resim : 2

  • Köpeklerin saldırması sonrasında dağılan sürüde 7 koyun telef oldu, onlarca koyun ise yaralandı.

“Sürünün arkasında kalanları yiyorlar”

  • Küçükbaş hayvanlarının peşinden koşup kurtarmaya çalışan Ramazan Kavak, hayvanlarını bir araya toplamak için mücadele ederken, yaklaşık 150 bin lira zararın olduğunu belirtti.

Başıboş köpekler 7 koyunu telef edip onlarcasını yaraladı - Resim : 3

  • Bölgedeki başıboş köpeklerden dolayı her yıl benzeri olayla karşılaştığını belirten Ramazan Kavak, şu ifadeleri kullandı:
    “Daha önce de oldu, her zaman oluyor. Burada binlerce köpek var. Burada belediyenin bir çözüm üretmesi gerekiyor. 6-7 tane hayvanım telef oldu. Her sene 3-5 tane gidiyor. Sürünün arkasında kalanları yiyorlar. Bir tane yaralı şu tarafa doğru gitti bulamadım. Herhalde o da ölür.”

Başıboş köpekler 7 koyunu telef edip onlarcasını yaraladı - Resim : 4

Kaynak: İHA

Aydın'da Televizyon tamircisi vahşeti Restorana silahlı saldırı: 1 ölü İntihar sanılan olay cinayet çıktı İstanbul'da silahlı çatışma: Yaralılar var