Balıkesir’de uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Altıeylül ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik 2 adrese operasyon düzledi. Operasyonda 6 şahıs gözaltına alınırken, çok sayıda uyuşturucu, ateşli silah ve para ele geçirildi.

Balıkesir’de uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik gerçekleştirdiği istihbari çalışmalar sonucunda, geçtiğimiz gün Altıeylül ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen şüphelilere ait 2 ikamet adresine operasyon düzenledi.

Balıkesir’de uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı - Resim : 1

6 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Gerçekleştirilen operasyon sonucunda 3 hassas terazi, bir sentetik uyuşturucu hap, bir uyuşturucu kullanma aparat (payp), bir av tüfeği, 22 av tüfeği fişeği ve 8 bin 70 TL para ele geçirildi. Olaya karışan 6 şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: İHA

Çankırı'da kumarhane baskını Kahramanmaraş'ta tarihi eser araması! Zeydan Karalar’ın sağ kolu Mürüvet Sızlı estetiğe 100 bin lira ödetmiş! İsrail 55 Filistinli vatandaşı daha öldürdü