Balıkesir'de tüyler ürperten cinayet saniye saniye görüntülendi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 31 Mart günü meydana gelen Ergüder Akgün cinayetinin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Akgün'ün olay yerinde yere yığılarak can verdiği, 4 kişinin de araca binerek kaçtığı anlar saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, 31 Mart günü saat 22.45 sularında Balıkesir'in Burhaniye ilçesi Mahkeme Mahallesi, Eski Han üzerinde meydana gelen olayda, Ergüder Akgün’le tartışmaya başlayanların arasında önce kavga çıktı.

Balıkesir'de tüyler ürperten cinayet saniye saniye görüntülendi - Resim : 1

Akabinde de tartışmanın büyümesinin ardından 28 yaşındaki Emre G.’(28) Akgün’e kurşun yağdırması anbean görüntülendi. Yere yığılan Ergüder Akgün olay yerinde hayatını kaybederken, 4 kişinin de araca binerek kaçmaları kameraya yansıdı.

Balıkesir'de tüyler ürperten cinayet saniye saniye görüntülendi - Resim : 2

Polis, dün ‘Kasten Öldürme’ olayı ilgili olarak yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde kaçan olayın şüphelisi olduğu ileri sürülen Emre G.’yi Edremit’te saklandığı evde yakaladı. Şüpheli kişi ile olayda kullanmış olduğu değerlendirilen ruhsatsız tabanca ve 5 adet 7,65 çapında fişek de ele geçirildi. Emre G. ifadesinin ardından sevk edildiği adli mercilerce dün tutuklandı.

Balıkesir'de tüyler ürperten cinayet saniye saniye görüntülendi - Resim : 3

Bilindiği üzere Burhaniye Emniyet Müdürlüğü cinayet büro ekipleri, cinayet sonrası T.G. (51), R.K (34), A.K. (41) ve R.Y.'yi (55) gözaltına almıştı. Gözaltındaki 4 kişiden T.G. ve R.K. mahkemece tutuklanırken A.K. ve R.Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Şüpheliyi evinde saklayan A.Ö.(56) hakkında ise ‘Suçluyu Kayırma’ suçundan tahkikat başlatıldı.

Tosuncuk'un sağ kolu Türkiye'ye iade edilecek 18 ilde "forex" operasyonu: 10 milyar TL'lik vurgun! Araç pert oldu, burnu bile kanamadı Ev sahibi, kadın kiracısının evini basıp, terör estirdi