Terör örgütü PKK sempatizanı Metin Pirani, yanan Fransa olunca 'yapmayın' dedi

Terör örgütü PKK sempatizanı, Azadî Hareketi Genel Sekreteri Metin Pirani, Fransa'da yaşanan terör olaylarıyla ilgili skandal niteliğinde paylaşımlarda bulundu. Yıllarca terör örgütü PKK’nın yakıp yıktığı son olarak da hendek olaylarıyla zor günler geçiren Diyarbakır’ı Paris’le kıyaslayan Pirani, "Burası Diyarbakır Özlem 2000 lokantasının önü değil. Avrupalılar bu görüntüleri görmek istemiyor" şeklinde bir paylaşım yapan Pirani, tepkilerin ardından o paylaşımını kaldırdı.

Terör örgütü PKK sempatizanı Metin Pirani, yanan Fransa olunca 'yapmayın' dedi

Önceki gün Fransa'nın başkenti Paris'te Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne gerçekleştiren ve 3 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının yankıları sürüyor.

Azadî Hareketi Genel Sekreteri Metin Pirani, saldırıya ilişkin skandal niteliğinde bir paylaşım yaparak gelen tepkiler üzerine o paylaşımı kısa sürede sildi.

"BURASI DİYARBAKIR DEĞİL"
Avrupalıların bu saldırılardan rahatsız olduğunu belirten Pirani soydaşlarını şu ifadelerle uyardı:
"Dünden beri kendimizi yedik bitirdik şiddet ve çatışmadan uzak durun diye.
Avrupalılar bu görüntüleri görmek istemiyor.
Burası Diyarbakır Özlem 2000 lokantasının önü değil.
Fransız halkı ve polisi bu görüntüleri görmek istemiyor.
Buna hakkınız yok. Yapmayın yahu."

Terör örgütü PKK sempatizanı Metin Pirani, yanan Fransa olunca 'yapmayın' dedi - Resim : 1

Bu paylaşımını kısa sürede kaldıran Pirani, bu kez de "Faşizme Irkçılığa ve Şiddete Hayır" paylaşımında bulundu. Diyarbakır'da yaşanan saldırıların da karşısında durduğunu ifade eden bir paylaşım yapan Pirani'ye sosyal medya kullanıcıları tepki göstermeye devam etti.

Terör örgütü PKK sempatizanı Metin Pirani, yanan Fransa olunca 'yapmayın' dedi - Resim : 2

Kadınlar tuvaletinden gizli kamera çıktı 182 düzensiz göçmen kurtarıldı Zincirleme kazada yaralılar var 'Baba Garipoğlu fotoğrafları görünce şok geçirdi'