AVM'de soyunma kabininde gizli kayıt skandalı! 16 yaşındaki kız ortaya çıkarttı

Zonguldak'ta hizmet veren bir AVM'deki ünlü giyim mağazasında çalışanlardan birinin kabinde kıyafet deneyen müşterileri gizlice kayda aldığı iddia edildi. Şüpheli durumu 16 yaşındaki kız çocuğu ortaya çıkarırken mağaza çalışanı gözaltına alındı. Telefonu ise inceleniyor.

AVM'de soyunma kabininde gizli kayıt skandalı! 16 yaşındaki kız ortaya çıkarttı
  • Zonguldak'ta bir AVM'deki giyim mağazasında 16 yaşındaki bir kız çocuğu, mağaza çalışanının kabinde kıyafet deneyen müşterileri kayda aldığını iddia etti.
  • Çocuk, M.K. isimli çalışanın ayakkabısına cep telefonlu bir düzenek kurarak kabine girenleri kayda aldığını ileri sürerek durumu ailesine bildirdi.

AVM'de soyunma kabininde gizli kayıt skandalı! 16 yaşındaki kız ortaya çıkarttı - Resim : 1

CEP TELEFONUNA EL KONULDU

  • Ailenin ihbarı üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli M.K.'yı gözaltına aldı.
  • Suçlamaları reddeden şahsın cep telefonuna el konuldu.
  • "Özel hayatın gizliliğini ihlal ve cinsel taciz" suçlamasıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan M.K.'nın cep telefonunun Siber Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından incelemeye alındığı öğrenildi.
  • Ekiplerin söz konusu mağazadaki diğer kabinlerde de gizli kamera düzeneği aradığı öğrenildi.

AVM'de soyunma kabininde gizli kayıt skandalı! 16 yaşındaki kız ortaya çıkarttı - Resim : 2

İŞ AKDİ FESHEDİLDİ

  • Cumhuriyet savcılığının olayla ilgili soruşturması sürerken giyim mağazasının 8 yıllık satış personeli olan M.K.'nın iş akdinin feshedildiği öğrenildi.

Kaynak: Ajanslar

Sinem'in sır ölümü! İntihar etti diyen sevgili tutuklandı Komşuların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 6 yaralı Serinlemek için girdiği çaydan cansız bedeni çıktı "Hepiniz beyni emcüklenmiş geri zekalılarsınız" demişti! İfadesi ortaya çıktı