Avcılar'da cami önündeki ağacın dibine cenin gömen ve sonrasında dua eden biri kadın iki kişi yakalandı

İstanbul Avcılar'da iki kişi, yeni doğmuş bebeği, sokak ortasındaki ağacın dibine gömdükten sonra dua ederek olay yerinden ayrıldı. Kan donduran görüntüler saniye saniye kameralaya yansıdı.

Avcılar'da cami önündeki ağacın dibine cenin gömen ve sonrasında dua eden biri kadın iki kişi yakalandı

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan Merkez Camii'nin önündeki ağacın dibine cenin gömen biri kadın iki kişi hızla uzaklaştı. Bu kişileri gören mahalledeki bir çocuk ağacın dibini kazdı. Poşette cenin olduğunu gören çocuk, cami yetkililerine bilgi verildi.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Cenin otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Avcılar'da cami önündeki ağacın dibine cenin gömen ve sonrasında dua eden biri kadın iki kişi yakalandı - Resim : 1

Polis, caminin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Kısa sürede tespit edilen iki kişi gözaltına aldı. Caminin güvenlik kamerası görüntülerinde, yaklaşık 15 dakika cami önünde kalan iki kişinin uzaklaşmadan önce ellerini açarak dua ettikleri görülüyor.

Yaşanan olayı anlatan Cahide Yılmaz Cami Dernek Başkanı Nevzat Durmaz, "Gece saat 00.30 sıralarında caminin dışındaki bir ağacın dibine bebek gömmüşler. Bize de bir çocuk haber verdi. Bebeği gördükten hemen sonra polis ekiplerine haber verdik. Polisler geldi, incelemelerin ardından bebeği götürdüler. Bebek zaten cenin denilen evredeydi. Güvenlik kameralarından bırakan şahısları da tespit etmişler. Kim oldukları görülüyor hatta bıraktıktan sonra pişman olup başında dua da ediyorlar. Gördüğümde içim sızladı, bu tarzda bir olayın yaşanması gerçekten çok acı verici" dedi.

Kaynak: DHA

İzmir'de sokaklar çöple doldu Bungalov ev alevler içinde kaldı Zincirleme kaza: 17 yaralı Saldırgan iki okulda terör estirdi: 1 ölü, 5 yaralı