Ataşehir'de denetime takılan kişi silahı vermemek için intihara kalkıştı

Ataşehir'de bir şahıs yanındaki silahı polise vermemek için silahı önce ağzına sonra kafasına dayadı. Çevredeki vatandaşların uyarıları sonuç vermeyince polis ekipleri müdahale ederek etkisiz hale getirdi.

Ataşehir'de denetime takılan kişi silahı vermemek için intihara kalkıştı
  • Ataşehir'de denetime takılan şahıs yanında bulunan silahı polise vermemek intihara kalkıştı. Çevredeki vatandaşların uyarıları sonuç vermeyince polis ekipleri müdahale ederek etkisiz hale getirdi.
  • O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ataşehir'de denetime takılan kişi silahı vermemek için intihara kalkıştı - Resim : 1

  • Olay, saat 18.00 sıralarında Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, caddede denetim yapan polis ekipleri bir şahsı durdurmak istedi.
  • O anda belindeki silahı çeken kişi önce ağzına sonra kafasına dayadı. Uzun süre silahını teslim etmek istememek için direnen şahıs, havaya 2 el ateş etti.

Ataşehir'de denetime takılan kişi silahı vermemek için intihara kalkıştı - Resim : 2

  • Havaya ateş ettiği sırada polis ekiplerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaynak: DHA

Arkadaşının hatası sonunu getirdi! Saklanmak için en kötü yeri seçti! Narin ile ilgili korkunç iddia! İntihar mı cinayet mi?