Antalya'da uyarıları dikkate almayan tatilciler ölümden son anda kurtuldular

Antalya'nın Alanya ilçesi İncekum Plajı'nda meydana gelen olayda, cankurtaranların uyarılarına rağmen dalgalı denize giren 2 tatilci ölmekten son anda kurtuldu. Tatilciler, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldılar.

Antalya'da etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle dalgalı olan deniz, tatilciler için tehlike saçtı! Alanya ilçesi İncekum Plajı'nda meydana gelen olayda uyarıları dikkate almayan iki tatilci dalgaya rağmen denize girdi. 

Antalya'da uyarıları dikkate almayan tatilciler ölümden son anda kurtuldular - Resim : 1Rüzgarlı hava ve akıntının etkisinde kalan ve kendilerini denizden bir türlü çıkaramayan tatilcilerin yardımına Arena Beach cankurtaranı Umut Kılınç koştu.

Antalya'da uyarıları dikkate almayan tatilciler ölümden son anda kurtuldular - Resim : 2Bazı tatilciler kendi imkanlarıyla kıyıya gelirken, iki tatilcinin açıkta boğulma tehlikesi geçirdiğini fark eden cankurtaran ve vatandaşlar denize yardıma koştu.

Antalya'da uyarıları dikkate almayan tatilciler ölümden son anda kurtuldular - Resim : 3 Kıyıya getirilen ve baygın halde oldukları gözlenen 2 tatilci, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Antalya'da uyarıları dikkate almayan tatilciler ölümden son anda kurtuldular - Resim : 4“UYARILARI DİNLEMİYORLAR”
Arena Beach Plajı cankurtaranı Umut Kılınç ve bir otel cankurtaranı Hakan Şimşek, “Vatandaşlar uyarıları dinlemiyorlar, kendi başlarına denize giriyorlar ve dalgalar kapılıyorlar. Böyle vakalar oluyor maalesef. Yine de zamanında kıyıya çıkarıp boğulmalarını önledik” dedi.

Antalya'da uyarıları dikkate almayan tatilciler ölümden son anda kurtuldular - Resim : 5

Antalya'da uyarıları dikkate almayan tatilciler ölümden son anda kurtuldular - Resim : 6

Kaynak: İHA

Antalya
'Silahlanın' çağrısında bulunan imam hakkında şok gelişme Sevgi Demirci ve çocuklarını kim öldürdü? Bakan Akar duyurdu: 19 terörist etkisiz hale getirildi Torunu tarafından öldürün Sevim Çetin davasında flaş gelişme!