Alkollü halde oturduğu binanın çatısına çıkan adamı karısı değil babası ikna edebildi

Antalya'da alkol alıp oturduğu apartmanın çatısına çıkan bir kişi, polis ve çevredekilere yaklaşık 2 saat boyunca ecel terleri döktürdü. Karısının "İn lan aşağıya, reklam olduk" ikazına kulak asmayan adam, olay yerine babasının gelip "ben varım oğlum" demesiyle eyleminden vazgeçti. Babasına sarılıp uzun süre gözyaşı döken adam, ifade için polis merkezine götürüldü.

Alkollü halde oturduğu binanın çatısına çıkan adamı karısı değil babası ikna edebildi

Antalya Kepez ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 12.30 sıralarında bir apartmanın çatısında gerçekleşen olay polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, alkol aldıktan sonra oturduğu binanın çatısına çıkan Abdullah A.'yı (39) görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çatıda alkol almaya ve sigara içmeye devam eden Abdullah A.'ı ikna etmek için polis ekipleri uzun süre çaba sarf etti. Bir türlü ikna olmayan Abdullah A., çatının uç kısmında durmaya devam edip ekiplere ter döktürdü.

Bu sırada kocasını çatıda gören Eda A. ise eşine tepki gösterdi. Kocasına "İn lan aşağıya, reklam olduk" diyen Eda A., ardından çatıya çıkıp eşini ikna etmeye çalıştı.

Babasının gelmesini isteyen Abdullah A., ekiplere ve çevredekilere alkol içmek istediğini ve eyleminden vazgeçeceğini söyledi. Çevreden bir esnafın 3 kutu alkol getirmesinin ardından Abdullah A. tam inecek derken eylemine devam etmeyi sürdürdü.

Çevredekiler ise tüm bu onları film sahnesiymiş gibi izledi, cep telefonlarına kaydetti.

Haber verilen Abdullah A.'nın babası Alı Rıza A. da, bir süre sonra adrese geldi. Abdullah A., çatıya çıkıp yanına gelen babasının, "Gel yanıma oğlum" sözlerinden sonra eyleminden vazgeçerek babasına sarılıp uzun süre gözyaşı döktü.

Güvenli bölgeye alınan Abdullah A., ifade için polis merkezine götürüldü

Ev eşyası taşıyordu: İçinden uyuşturucu çıktı! Kağıthane'de yangın paniği! 1 kişi hayatını kaybetti İstanbul Fatih'te can pazarı Siparişinden ceset çıktı