Kaybolduğu sanılan adamın iş arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen olayda 25 gündür kayıp olan Şükrü Güvenilir'in, iş arkadaşı Bekir Demiray tarafınfan başına sopa ile vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Demiray'ın, Güvenilir'in telefonunu alıp, eşine hediye ettiği ortaya çıktı.

Kaybolduğu sanılan adamın iş arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Antalya'nın Serik ilçesinde Orta Mahalle'de oturan Şükrü Güvenilir, 31 Ocak'ta kayboldu. Kendisinden herhangi bir haber alamayan ailesi, kayıp ihbarında bulunmak için polise başvurdu.

Polis, Güvenilir'in 03 VL 392 plakalı otomobilinin en son Cumalı Mahallesi'nde görüldüğünü tespit etti.

Bu sürede aramalarını sürdüren polis, dün Şükrü Güvenilir'in aracını Karadayı Caddesi'nde terk edilmiş halde buldu.

Kaybolduğu sanılan adamın iş arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı - Resim : 1

TELEFONU BULUNDU
Polis, Güvenilir'in cep telefonu sinyalini takibe aldı. Sinyal, hafriyat işinde birlikte çalıştığı iş arkadaşı Bekir Demiray'ın evinin olduğu bölgede tespit edildi. Cinayet şüphesi ile gözaltına alınan Demiray'ın evinde, Güvenilir'in cep telefonu bulundu.

Kaybolduğu sanılan adamın iş arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı - Resim : 2

HAKARET ETMENİN CEZASI 'ÖLÜM' OLDU
İş arkadaşının telefonu kendi evinde bulununca tüm gerçekleri itiraf eden Demiray, sorgusunda Şükrü Güvenilir ile içki içtikten sonra kendisine hakaret ettiğini ve bu nedenle başına sopa ile vurarak öldürdüğünü söyledi.

Güvenilir'in cesedini Isparta sınırında bir yere gömdüğünü itiraf eden Demiray'ın, öldürdüğü iş arkadaşının cep telefonunu ise eşine hediye ettiği öğrenildi.

Şüphelinin tarifinin ardından polis, gece saatlerinde Isparta'nın Sütçüler ilçesi yakınlarındaki boş bir arazide çalışma başlattı.

Kaybolduğu sanılan adamın iş arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı - Resim : 3

CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Yapılan çalışmaların ardından toprağa gömülü olarak bulunan erkek cesedi, kimlik tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna konuldu.

Bekir Demiray, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Akran zorbalığı bir türlü durmuyor! Eski muhtar, yeni muhtarı öldürdü Et yiyen bakteri adamın gözünü yedi Depremzede öğrencileri taşıyan araç kaza yaptı!