Ankara'da yol ortasında vahşet! Kızına +18 içerikli mesaj yollayan kişiyi kurşuna dizdi! O anlar kamerada

Ankara'da tüyler ürperten bir silahlı saldırı olayı gerçekleşti. Sinan K., kızına cinsel içerikli mesajlar göndererek tacizde bulunduğunu öne sürdüğü 25 yaşındaki Sedat S.’ye yol ortasında pompalı tüfekle saldırdı. Sedat S.'nin sağlık durumunun ağır olduğu belirtilirken, Sinan K. de olayın akabinde emniyet güçlerine teslim oldu. Dehşete düşüren saldırı anları da güvenlik kamerasına anbean kaydedildi. İşte ayrıntılar..

Kan donduran olay, 21 Mart günü Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre Sinan K., kızına cinsel içerikli mesajlar göndererek rahatsız eden 25 yaşındaki Sedat S.’yi aracıyla izlemeye başladı. Kırmızı ışıkta aracından inen Sinan K., elindeki pompalı tüfek ile önündeki araçtaki Sedat S.’ye iki el ateş etti.

Ankara'da yol ortasında vahşet! Kızına +18 içerikli mesaj yollayan kişiyi kurşuna dizdi! O anlar kamerada - Resim : 1

SAĞLIK DURUMU KRİTİK
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Karnından ve bacağından vurulan Sedat S.’nin yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı durumun ağır olduğu öğrenildi.

Ankara'da yol ortasında vahşet! Kızına +18 içerikli mesaj yollayan kişiyi kurşuna dizdi! O anlar kamerada - Resim : 2

EMNİYETE TESLİM OLDU
Saldırgan Sinan K.’nin olayın ardından polis ekiplerine teslim olduğu aktarıldı. Sinan K.’nin emniyetteki ifadesinde, Sedat S.’nin kızına sarkıntılık içerikli mesajlar attığı için saldırıyı düzenlediğini söylediği öğrenildi. 

TUTUKLANDI
Sinan K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara'da yol ortasında vahşet! Kızına +18 içerikli mesaj yollayan kişiyi kurşuna dizdi! O anlar kamerada - Resim : 3

DEHŞET ANLARINA TANIK OLAN ESNAF ANLATTI
Dehşete düşüren o anlara tanık olan esnaf Abdülhamit Özbey, yaşananları anlattı. Özbey, “Silah sesi duyduk. Çok yüksek bir sesti. Olay yerine geldim. Bir kişi yerde yatıyordu. Kalçasından, karın boşluğundan ve kafasından kan akıyordu. Yoldan geçenler yardım ediyordu. Vurulan kişinin bilinci açıktı. Ayağa kalkmaya çalışıyordu ama ambulans gelene kadar izin vermediler. Öğrendiğimiz kadarıyla vurulan kişiyi önce takip etmişler. Yakalayınca da pompalı tüfekle ateş etmişler. Üç yerinden yaralanmıştı. Durumu iyi idi. Ambulans kısa sürede geldi. Yaralıyı alıp hastaneye götürdüler” dedi

Kaynak: İHA

Rüşvet operasyonunda 79 şüpheli gözaltına alındı Anne ve 3 yaşındaki çocuğu evde ölü bulundu 2 kritik sınırda 2 terörist yakalandı Polisleri taşıyan otobüs küle döndü!