Ankara'da bir şahıs boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti

Ankara Kahramankazan'da 43 yaşındaki Hüseyin Yüksel, boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir'i sokak ortasında tabancayla vurup öldürdü. Ardından da aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

Ankara'da bir şahıs eşini ve baldızını vurduktan sonra kendi canına kıydı.

Ankara'da bir şahıs boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti - Resim : 1

Olay, saat 18.00 sıralarında Ankara Kahramankazan Kayı Mahallesi'ndeki Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Tütüncü dükkanı işleten Hüseyin Yüksel, boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir ile bulvar üzerinde karşılaştı. Yüksel çifti, sokak ortasında tartışmaya başladı.

Ankara'da bir şahıs boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti - Resim : 2

Bunun üzerine Hüseyin Yüksel, eşi Emine ve baldızı Çiğdem Demir'i tabancayla başından vurarak öldürdü. Yüksel, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Emine Yüksel'in 3, Çiğdem Demir'in ise 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Ankara'da bir şahıs boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti - Resim : 3

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgede incelemede bulundu. Olayda ölenlerin cenazeleri Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, Emine Yüksel'in boşanma aşamasındaki eşi için bir süre önce uzaklaştırma kararı aldığı ancak bu sürenin sona erdiği belirtildi. 

Ankara'da bir şahıs boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti - Resim : 4

Kaynak: DHA

Ankara Kahramankazan
5 araçlı zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı var Üç araç kazaya karıştı: Çok sayıda yaralı var Damat ilk gece boşanma kararı aldı Malatya'da her satırı kan donduran vahşet! Canlı yayında cinayet! Husumetlisinin boğazını kesti