İki kardeş arasında çamaşır makinesi açma kapama kavgası çıktı: Ağabeyini öldürdü

Ankara'da aynı evde yaşayan kardeşler arasında çamaşır makinesi açma kapama konusu nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın sonrasında Baran A., doktor olan ağabeyi Özgür A.'yı göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

İki kardeş arasında çamaşır makinesi açma kapama kavgası çıktı: Ağabeyini öldürdü

Yenimahalle ilçesi Ragıp Tüzün Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelen olay, aynı evde yaşayan iki kardeş arasında gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, ailesi ile birlikte yaşayan Baran A. ve Özgür A. kardeşler, çamaşır makinesi açma kapama konusu nedeniyle tartıştı. İkilinin tartışmasından sonra Baran A., özel bir kurumda doktorluk yapan ağabeyi Özgür A.'yı göğsünden bıçakladı.

Özgür A., ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağabey, hastanede hayatını kaybederken, abisini öldüren zanlı Baran A. ise olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri sürerken hayatını kaybeden Özgür A.'nın cesedi ise otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Ankara
654 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi Evinde ipe asılı bulundu 72 yaşındaki kadına tecavüz skandalı! Polis lojmanında şoke eden olay!