Alacak nedeniyle kaçırıp işkence ettiler! O anları bir de kamerayla çektiler!

Balıkesir'de alacak davası dolayısıyla husumetli oldukları Furkan A.'yı, kaçırıp evde işkence ettiler. 2 bin 500 lirasıyla telefonunu gaspeden Muhammed Ramazan Batır (19) ile Osman Dova (33)tutuklandı. Sesi duyulmasın diye ağzını kapatıp işkence eden şahıslar o anları işte böyle kayıta aldı.

Haziran ayında aralarında alacak davası olduğu belirlenen şahıslar, husumetli oldukları Furkan A.'yı (25) Bursa'nın Karacabey ilçesinden gözlerini bağlayıp arabaya bindirerek, Balıkesir'in Bandırma ilçesine kaçırdı. Furkan A.'yı bir eve kapatıp, ağzını tişörtle bağlayan ve işkence eden Muhammet Ramazan Batır (19) ile Osman Dova (33) o anları cep telefonuna kaydetti.

Alacak nedeniyle kaçırıp işkence ettiler! O anları bir de kamerayla çektiler! - Resim : 1

İŞKENCE EDİP, KAÇIRDIKLARI YERE BIRAKTILAR!

Batır ile Dova, görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşıp, 2 bin 500 lirası ile cep telefonunu da gasbettikleri Furkan A.'yı, otomobille yeniden Karacabey ilçesine götürüp, bıraktı. Furkan A.'nın şikayetiyle olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alacak nedeniyle kaçırıp işkence ettiler! O anları bir de kamerayla çektiler! - Resim : 2

TUTUKLANDILAR

Bandırma'da yakalanıp gözaltına alınan Muhammet Ramazan Batır ile Osman Dova, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından, 'Yağma', 'Darp' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından tutuklanıp Bandırma Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Şüphelilerin ifadelerinde, Furkan A.’yi borcunu ödemediği için dövdüklerini söyledi.

Bu arada polis, darp olayı sırasında görüntüyü çeken ve gaspedilen cep telefonunu alan kişiler hakkında da soruşturma başlattı.

Alacak nedeniyle kaçırıp işkence ettiler! O anları bir de kamerayla çektiler! - Resim : 3

TEKME TOKAT DÖVÜP KÜFRETTİLER!

Olayla ilgili soruşturma sürerken DHA'nın ulaştığı ve dava dosyasına giren işkence görüntülerinde; Batır ve Dova'nın, bir eve getirip üzerindeki giysileri çıkardığı, ellerini arkadan bağlayıp, sesi duyulmasın diye ağzını tişörtle kapattıkları Furkan A.'yı darbettikleri anlar yer alıyor. Cep telefonuyla çekilip sonra sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, şüphelilerin, yalvaran genci tekme ve tokat dövüp küfrettikleri, saçlarından tutarak başını koltuğun kenarına vurduğu görülüyor. (DHA)

Alacak nedeniyle kaçırıp işkence ettiler! O anları bir de kamerayla çektiler! - Resim : 4

Film sahnesi gibi... Ataşehir'de 'öndeki aracı takip et' Sahile vuran cesetin görüntüleri ortaya çıktı! Cezaevinden izinli çıktı, 4 gün sonra eşini öldürdü TCG SANCAKTAR ve TCG BAYRAKTAR gemileri Libya'ya ulaştı