Aksaray'da Yüksek Gerilim Hattına Temas Eden Kamyon Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Aksaray'da damper yüksek gerilim hattına temas eden kamyonun sürücüsü tragik bir kazada hayatını kaybetti.

Aksaray'da Yüksek Gerilim Hattına Temas Eden Kamyon Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Aksaray'ın Eskil ilçesinde yaşanan bir olayı gündeme getirdi. Bir kamyon sürücüsü, yüksek gerilim hattına temas eden damperle birlikte akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Halil Yaşar Erkol (52), kamyonuyla çakıl taşımak için gittiği Bozcamahmut Yaylası'nda yükünü boşaltmaya çalışırken, damperinin yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

Olayın ardından hemen 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine ihbarda bulunuldu. Sağlık ekipleri, müdahalede bulunmak üzere olay yerine yönlendirildi.

Sürücünün Durumu

Halil Yaşar Erkol, sağlık ekipleri tarafından Sultanhanı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ne yazık ki burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bu üzücü olay, yerel halk arasında büyük bir üzüntüye neden oldu.

Aksaray'ın Eskil ilçesinde, kamyon damperinin yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu akıma...

Aksaray'ın Eskil ilçesinde, kamyon damperinin yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu akıma kapılan sürücü hayatını kaybetti.

2 yaşındaki bebek tarlada ölü bulundu Milyonluk kuyumcu soygununa soğanlı savunma Adana'da feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti Narin'in annesinin haftalar önce kaydedilen görüntüsü şoke etti