Akhisar’da sınıfı basan veli kadın öğretmeni darp etti

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bulunan 100. Yıl Ortaokulu'nda sınıfında ders işleyen kadın öğretmen, öğrenci velisi kadın tarafından sınıfta öğrencilerin gözleri önünde darp edildi.

Akhisar’da sınıfı basan veli kadın öğretmeni darp etti
  • Akhisar'ın Hacıishak Mahallesindeki 100. Yıl Ortaokulu'nda Türkçe öğretmeni olarak görev yapan kadın öğretmen, saat 10.00 sıralarında ders işlediği sırada aniden sınıfa giren bir öğrencinin annesi tarafından öğrencilerin gözü önünde darp edildi.
  • Olay, diğer öğretmenler ve okul yöneticilerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı. Hızla gelişen olay üzerine okula emniyet güçleri sevk edildi.

Akhisar’da sınıfı basan veli kadın öğretmeni darp etti - Resim : 1

DARP RAPORU ALIP ŞİKAYETÇİ OLDU

  • Öğretmene yapılan saldırı sonrası, kadın öğretmen darp raporu alarak ilgili veliden şikayetçi oldu.
  • Şikayet üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan öğrenci velisi, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Akhisar’da sınıfı basan veli kadın öğretmeni darp etti - Resim : 2

  • Akhisar 100. Yıl Ortaokulu yönetimi ve Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili derin üzüntülerini ifade ederek, öğretmenlerin güvenliğinin en öncelikli konulardan biri olduğunu ve bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

Kaynak: İHA

Lastiği patladı, otobüs durağına daldı Bıçaklı saldırganın savunması şaşkına çevirdi Hikayesiyle yürek burkan çiftin borcunu ödedi Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs takla attı