Kuralları hiçe sayan motosiklet sürücüsüne ceza yağdı

Afyonkarahisar'da ehliyetsiz olarak kullandığı motosikletin plakasını maskelerle kapatıp trafikte ilerlerken polise yakalanan şahıs ve motosiklet sahibine yaklaşık 24 bin 500 Türk lirası para cezası kesildi. Kesilen cezanın neredeyse motosikleti fiyatı kadar olduğu öğrenildi.

Kuralları hiçe sayan motosiklet sürücüsüne ceza yağdı

Afyonkarahisar Bolvadin ilçesi Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda bulvar üzerinde bir şahıs plakasını maske ile kapattığı motosiklet ile gezerek çevreyi rahatsız ettiği bilgisini alan polis ekipleri bölgede inceleme yaptı.

Yapılan kısa bir arama çalışması sonrasında ekipler motosiklet sürücüsünü yakaladı.

Evrak kontrolü yapan ekipler sürücünün ehliyetinin olmadığını ve plakasının da ihbarda belirtildiği gibi maske ile kapatıldığı tespit etti.

CEZA YAĞDI
Polis ekipleri ardından M.Ç., isimli sürücüye plakayı kapatmaktan 1671, far yanmamasından 436, abart egzoz kullanmaktan 4064 ve ehliyetsiz araç sürmekten 8190 Türk lirası para cezası kesti.

Ekipler ayrıca motosikletin ruhsat sahibine ehliyetsiz birine araç vermekten 8190, muayenesiz araç kullanmaktan ise 951 Türk lirası para cezası uyguladı.

Sürücü ve araç sahibine yaklaşık 25 bin Türk lirası para cezası kesildi.

Sürücü ve plakası kapalı motosiklet Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: İHA

Alevlere teslim oldu Görenler şaşkınlığını gizleyemedi Görme engelli turist son kattan düştü Villa değil, uyuşturucu serası