Adana'da yol kavgasından dolayı dolmuş şoförünü öldürdü

Adana'nın Yüreğir ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan dolmuş şoförü Can Yüce'nin öldürüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Yüce, trafikte tartıştğı tır şoförü Adem T. tarafından ateş edilerek öldürüldü.

Yol kavgaları yüzünden öldürülenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Adana'da meydana gelen olayda yol verme meselesi yüzünden bir kişi daha hayata gözlerini yumdu.

Adana'da yol kavgasından dolayı dolmuş şoförünü öldürdü - Resim : 1

DURAKTA YOLCU İNDİRİYORDU
Dün saat 16.00 sıralarında gerçekleşen olay, PTT Evleri Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir durakta dolmuş şoförlüğü yapan Can Yüce, durakta yolcu indirdiği sırada tır şoförü Adem T. ile 'yol verme' meselesinden dolayı tartıştı. Büyüyen tartışmanın sonunda her iki taraf da birbirine silah çekti. Adem T.'nin açtığı ateşle yaralanan Yüce, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Can Yüce, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, polis ekipleri Yüce'ye ateş açan Adem T.'yi gözaltına aldı.

Adana'da yol kavgasından dolayı dolmuş şoförünü öldürdü - Resim : 2

ARACINDA SİLAH BULUNDURUYORDU

Olay anına dair görüntüler, bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, ikilinin 'yol verme' meselesinden dolayı kavga ettiği, kavga esnasında Yüce'nin aracındaki silahını almaya çalıştığı ve o sırada dolmuşta bulunan iki kadın yolcunun Yüce'yi sakinleştirmeye çalıştığı görülmektedir.

Adana'da yol kavgasından dolayı dolmuş şoförünü öldürdü - Resim : 3

ARACINDA OTURDUĞU YERDEN ATEŞ AÇTI

Sakinleşmeyen dolmuş şoförü Can Yüce'nin elindeki silahıyla, aracında kapısı kapalı bir şekilde bekleyen tır şoförü Adem T.'ye doğru koştuğu bilinmektedir. Adem T.'nin tırın açık camından Yüce'ye ateş etmesiyle yere yığılan Yüce, tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 Adana'da yol kavgasından dolayı dolmuş şoförünü öldürdü - Resim : 4

Kaynak: DHA

Çocuk istismarcısına tekrar gözaltı TEM'de kaza: 6 yaralı Sağlıkta şiddet bitmiyor! Kadın doktor darp edildi Kadın esnaftan okkalı tokat