Adana'da uyuşturucu etkisindeki genç kızın sokakta yaptıkları herkesi şoke etti! O anlar kamerada

Adana'da uyuşturucunun etkisindeki 18 yaşlarındaki kız, polis ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikna edilerek hastaneye götürüldü. Genç kızın bu durumu, cep telefonuyla görüntülendi.

Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde dün, kullandığı uyuşturucu nedeniyle ayakta durmakta zorlanan Şeyma isimli kızı görenler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Adana'da uyuşturucu etkisindeki genç kızın sokakta yaptıkları herkesi şoke etti! O anlar kamerada - Resim : 1Elindeki kıyafetleri yere atan Şeyma, kendisine yardımcı olmak isteyenlere de izin vermedi.

Adana'da uyuşturucu etkisindeki genç kızın sokakta yaptıkları herkesi şoke etti! O anlar kamerada - Resim : 2Olay yerine gelen ekipler, Şeyma’yı tedavi için hastaneye götürmek istedi.

Adana'da uyuşturucu etkisindeki genç kızın sokakta yaptıkları herkesi şoke etti! O anlar kamerada - Resim : 3Uzun süre direnen ve ayakta duramayan Şeyma, ikna edilerek hastaneye götürüldü.

Adana'da uyuşturucu etkisindeki genç kızın sokakta yaptıkları herkesi şoke etti! O anlar kamerada - Resim : 4Genç kızın bu durumu, cep telefonuyla görüntülendi

Kaynak: DHA

Adana
Denizli'de deveye fazla yaklaşan çocuk canından oluyordu Akdeniz'de hortum çıktı! O anlar kameralara yansıdı Lunaparkta dev salıncak ağaç dallarına takıldı Yozgat'ta genç kızların kavgasında tekmeler ve yumruklar havada uçuştu! O anlar kamerada