Adana'da silah sesini duyup terasa çıkan 6 yaşındaki kız çocuğu vuruldu

Adana'da iki grup arasında sokakta çatışma çıktı. Sesleri duyan altı yaşındaki Fatma E. çıktığı terasta kurşunların hedefi oldu. Hayati tehlikesi olan küçük kız boynundan ağır şekilde yaralanırken zanlılar olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Adana'da silah sesini duyup terasa çıkan 6 yaşındaki kız çocuğu vuruldu

Adana’nın Yüreğir ilçesinde, kimlikleri belirlenemeyen iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı.

Adana'da silah sesini duyup terasa çıkan 6 yaşındaki kız çocuğu vuruldu - Resim : 1

Silah seslerini duyan yabancı uyruklu 6 yaşındaki Fatma E. olup biteni izlemek için evlerinin terasına çıktı. Bu sırada tabancalardan birinden çıkan kurşun kız çocuğunun boynuna isabet etti.

Adana'da silah sesini duyup terasa çıkan 6 yaşındaki kız çocuğu vuruldu - Resim : 2

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Şüpheliler kaçarken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Küçük kız çocuğu annesi Sevsen E. ve yakınları tarafından Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Fatma’nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Adana'da silah sesini duyup terasa çıkan 6 yaşındaki kız çocuğu vuruldu - Resim : 3

Kız çocuğunun yakınları olay yerinde göz yaşlarına boğuldu.

Adana'da silah sesini duyup terasa çıkan 6 yaşındaki kız çocuğu vuruldu - Resim : 4

Olay yerindeki boş kovanları toplayan polis zanlıların tespiti ve yakalanmaları için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bakan Yerlikaya 'Narkogüç' operasyonunda 158 kişinin yakalandığını duyurdu Saldırılarda 35 gazeteci hayatını kaybetti Sekizinci kattan düştü Cumhuriyet sevinci hüzne döndü! Kutlama sırasında tabancayla ateş açan baba, oğlunu yaraladı