Adana'da sahte doktor yaka kartı kullanan kadın yakalandı

Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi görevlileri, yaka kartında asistan doktor yazan bir kişinin hareketlerinden şüphelenerek şahsı göz hapsine aldı. Bir süre sonra sahte doktor olabileceğine dair şüphelerin artmasıyla durum hastane polisine bildirildi. Şüpheli kadının sahte doktor yaka kartı kullandığı belirlenerek gözaltına alındı.

Adana'da sahte doktor yaka kartı kullanan kadın yakalandı

Tekirdağ’ın Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde kendisini ‘pratisyen hekim’ olarak tanıtan, sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz, hafızalardaki yerini korurken bir sahte doktor vakası da Adana'da yaşandı.

Adana'da sahte doktor yaka kartı kullanan kadın yakalandı - Resim : 1
Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi görevlileri, yaka kartında asistan doktor yazan bir kişinin hareketlerinden şüphelendi.

Şahsı göz hapsine alan görevliler bir süre sonra sahte doktor olabileceğine dair şüphelerinin artması üzerine durumu hastane polisine bildirildi.

Olay yerine gelen polis, şüpheli kadının çelişkili ifadeler vermesi üzerine yaptığı incelemede yaka kartının sahte olduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan C.S. (26) Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Adana'da sahte doktor yaka kartı kullanan kadın yakalandı - Resim : 3

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: RAHAT HAREKET ETMEK İÇİN

İfadesinde, hastanede rahat hareket edebilmek için yaka kartını taktığını itiraf eden C.S., “Haftada 3 gün hastanede fizik tedavi görüyorum. Yaka kartını bir kırtasiyeden çıkarttırdım. Asansör ve kantinde bulunduğum zamanlarda bu kartı kullanıyordum. Herhangi bir hasta muayene etmedim, hasta odası ya da muayenehaneye girmedim” dedi.

Adana'da sahte doktor yaka kartı kullanan kadın yakalandı - Resim : 4

SERBEST BIRAKILDI

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.S., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Sazan sarmalı yöntemiyle 3 milyon TL'lik vurgun! Şüpheliler tutuklandı Askeri askeri eğitim uçağı acil iniş yaptı Terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi! Patlayıcı infilak ettirildi Ceset sayısı artıyor! Antalya'nın ardından Kıbrıs'tan 3 ceset haberi geldi