Adana'da işitme engelli anneyle oğlu evden atılmaktan korkuyor

Adana'da eşinden boşanan işitme engelli anne ve oğlu, 2 sene önce yıllık 10 bin lira karşılığında kiraya çıktı. Anne-oğul kirayı ödeyemedikleri için evden çıkarılma korkusu yaşıyor.

  • Eşinden boşanan yüzde 70 işitme engelli 38 yaşındaki Leyla Sönmez, 9 yaşındaki oğlu Ali Necmettin Akgün ile birlikte 1,5 sene önce yıllık 10 bin lira karşılığında kiralık eve çıktı.
  • Geçen Haziran ayında ise Leyla Sönmez’in kira kontratı bitti ve B.T., kendisinin eve geçeceğini söyleyerek kadın ile oğlunun evden çıkmasını istedi.

Adana'da işitme engelli anneyle oğlu evden atılmaktan korkuyor - Resim : 1

  • Engelli maaşıyla geçinen aile, ev bulamayınca evden çıkamadı. Ev sahibi, genç kadına icra yolladı. İddiaya göre şahıs, kadın ve oğlunu evden çıkmaları için tehdit etti.
  • Annesinin işitme engelli olduğu için çalışamadığını, engelli maaşıyla geçindiklerini anlatan Ali Necmettin Akgün, “Ev sahibi kirayı ödeyemediğimiz için evden çıkarıyor. İcra yolladı bize. 2 gün sonra bizi evden çıkaracak, sokakta kalacağız. Gidecek yerimiz de yok, paramız da yok. Bu durumda evin aylığını da ödeyemiyoruz. Bir tek annem engelli maaşı alıyor” dedi.

Adana'da işitme engelli anneyle oğlu evden atılmaktan korkuyor - Resim : 2

Fren yerine gaza bastı: Çok sayıda yaralı var Batan geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları devam ediyor Aydın'da denizde kaybolan iş insanı Yasin Cinkaya ile ilgili avukattan açıklama Sivas İcra Müdürlüğü'ne 15 milyon liralık zimmet vurgunu