Adana’da Ak Parti Seçim bürosunda bulunan görevli uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı

Adana'da AK Parti seçim bürosunda bulunan bir görevli uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda yaralandı. Olayı gerçekleştirilen 2 şüpheliden biri gözlatına alınırken diğer şüpheli için arama çalışmaları devam ediyor. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ise olaya ilişkin açıklamasında ”Bu olayları kışkırtan kimler varsa derhal bu işlerden vazgeçsinler” dedi.

Adana’da Ak Parti Seçim bürosunda bulunan görevli uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi Ali Bozdoğan Bulvarı'nda meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in seçim çalışmaları için açtığı büroda bugün bir görevli saldırıya uğradı.

S.A. ve yanında bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi, AK Parti Seçim Bürosundaki görevliye saldırı düzenledi. Şüpheliler, görevliyi içeriye kadar kovaladıktan sonra parke taşıyla seçim bürosunun arka girişindeki kapıyı kırıp içeri girdi. İçeri giren şüpheliler, görevliyi bıçaklayarak kaçtı.

Adana’da Ak Parti Seçim bürosunda bulunan görevli uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı - Resim : 1

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Göğüs bölgesinden yaralanan görevli hastaneye kaldırıldı. Yaralanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olaydan kısa süre sonra şüphelilerden S.A.’yı yakalarken diğer şüphelinin yakalama çalışmasına devam ediyor.

Olay hakkında açıklama yapan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, şunları kaydetti:

Bu olayları kışkırtan kimler varsa, derhal bu işlerden vazgeçsinler. Biz her zaman demokrasi diliyle, sağduyuyla bu süreçleri götürmek için büyük gayret gösteriyoruz. Bugün de bu menfur saldırıda, bir şahsın, bir kardeşimize böyle bir bıçaklı saldırının olması ve hayati tehlikesi noktasında yani öldürme kast ve iradesiyle hareket edilmesi ve çalışanımızın kendini bu saldırganlardan korumak için içeri girmesine rağmen saldırganların bu kendini koruyan kişiye karşı binanın diğer tarafını dolanmak suretiyle birazdan size de gösteririz.

Adana’da Ak Parti Seçim bürosunda bulunan görevli uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı - Resim : 2

"HEDEF GÖZETİLEREK PLANLANMIŞ BİR SALDIRI"

Kapıyı kırmak suretiyle artık burada tamamen odaklanmış hedef gözetilerek bir saldırı planlanmış. İnşallah emniyet güçleri bu saldırıyı da tüm olaylarıyla aydınlatacaktır. Biz saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Lanetliyoruz. Bu bizi asla yıldıramaz. Bu bizi asla korkutamaz. Biz demokrasiye sıkı sıkıya bağlıyız. Biz burada daha çok olacağız burada daha çok görüneceğiz. Ve bu şekilde bu işleri provoke edenler de varsa onları da kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Biz suhuletle, soğukkanlılıkla bu olayların ortaya çıkması için soğukkanlılıkla bekleyeceğiz. Olay da takip edeceğiz

Adana’da Ak Parti Seçim bürosunda bulunan görevli uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı - Resim : 3

Pınar Gültekin cinayeti davasında gerekçeli karar açıklandı Tuzla'da bulunan ceset sığınma evindeki kadına ait çıktı Anne, kızını sevgilisiyle banyoya sokup canlı yayın açtı Metrobüste 'Kör eden maske uyarısı' davasında hapis cezası kararı