Kadınlar Günü'nde peş peşe 3 kadın cinayeti

Kadınlar Günü'nde de kadın cinayetleri durmadı! Üç ayrı ilden üç ayrı hayatın bu özel günde sönüşü, kalpleri sızlattı. Batman'da 33 yaşındaki Tuba Atılgan, boşanmak üzere olduğu eşi tarafından tabancayla vurularak, İstanbul Pendik'te 30 yaşındaki Tülay Erşahin Yaşar, bıçaklanarak ve Malatya'da 21 yaşındaki Buse Çelik, dini nikahlı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü!

Kadınlar Günü'nde peş peşe 3 kadın cinayeti

Batman'da Tuba Atılgan (33), Dünya Kadınlar Günü'nde durakta otobüs beklerken, ayrı yaşadığı, boşanma aşamasındaki eşi M.A. (38) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda M.A., takip ettiği boşanma aşamasındaki kadın kuaförü olan eşi Tuba Atılgan'a otobüs durağında beklediği sırada tabancayla ateş etti.

Kadınlar Günü'nde peş peşe 3 kadın cinayeti - Resim : 1

Tuba Atılgan, vücuduna isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti. Bu sırada durakta bulunan ismi öğrenilemeyen lise öğrencisi kız da seken kurşunla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı öğrenci hastaneye kaldırılırken, Tuba Atılgan'ın cenazesi ise otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna gönderildi.

Kadınlar Günü'nde peş peşe 3 kadın cinayeti - Resim : 2

Olayın ardından gittiği Belde Mahallesi'ndeki evini ateşe veren M.A., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Kadınlar Günü'nde peş peşe 3 kadın cinayeti - Resim : 3

BİTMİYOR, BİTMİYOR!
İstanbul Pendik'te 6 katlı binanın 5'inci katında oturan Murat Yaşar (35) tartıştığı eşi Tülay Erşahin Yaşar'ı (30) bıçakla öldürdükten sonra 5'inci kattan aşağı atladığı öne sürüldü.

Murat Yaşar'ın da olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kadınlar Günü'nde peş peşe 3 kadın cinayeti - Resim : 4

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri dairede ve bina çevresinde önlem alarak inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde Murat Yaşar'ın da vücudunda bıçak kesiklerinin olduğu tespit edildi.

Çiftin cansız bedenleri olay yerlerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan Tülay Erşahin Yaşar'ın ailesini bir gün önce deprem bölgesi Adıyaman'dan alarak İzmir'e götürdüğü ardından İstanbul'a döndüğü öğrenildi.

Kadınlar Günü'nde peş peşe 3 kadın cinayeti - Resim : 5

Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

BENZER BİR VAHŞET DE MALATYA'DAN
Malatya'da meydana gelen benzer bir vahşet de Battalgazi ilçesi Yamaç Mahallesi Namlı Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, dini nihaklı Ö.Y. (23) ve Buse Çelik (21) arasında dün gece saatlerinde tartışma çıktı.

Kadınlar Günü'nde peş peşe 3 kadın cinayeti - Resim : 6

Tartışma kavgaya dönüşürken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler Ö.Y. ile Buse Çelik’in ifadelerine başvururken, genç kadın Ö.Y.’den şikayetçi olmadı.

İkili arasında sabah yeniden tartışma çıkarken, Ö.Y.’nin bıçak darbeleri ile genç kadın yere yığıldı. Ö.Y. ise gasp ettiği ticari aracın sürücüsü B.T.’yi de bıçakla yaralayarak gittiği Battalgazi ilçesinde jandarma ekiplerine teslim oldu.

Kadınlar Günü'nde peş peşe 3 kadın cinayeti - Resim : 7

Adrese sevk edilen ekipler, Buse Çelik’in hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Buradaki işlemlerin ardından ailesine teslim edilen genç kadının cenazesi, gözyaşları arasında şehir mezarlığına defnedildi.

Kaynak: Ajanslar

Saygı denilen bir şey kalmamış! 'Cin çıkarma' seansı davasında karar! Üsküdar-Çekmeköy metro seferleri yeniden açıldı! Trabzon'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var