3 çocuk annesi ve 5 aylık hamile eşini tabancayla öldürdü! Ardından intihar etti

Kemal Korkmaz, 3 çocuk annesi ve 5 aylık hamile olan eşi Esengül Korkmaz ile Malatya'daki evlerinde tartıştı. Tartışmanın sonunda eşine tabancayla ateş eden Kemal Korkmaz, daha sonrasında da kendisine ateş ederek hayatına son verdi.

Kiltepe Mahallesi'nde gece yarısında meydana gelen olayda Kiraz Sokak'ta iki katlı müstakil bir evin giriş katında oturan Kemal Korkmaz iddiaya göre, 5 aylık hamile ve 3 çocuk annesi olan eşi Esengül Korkmaz ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle beraber Kemal Korkmaz yanında taşıdığı tabancasıyla Esengül Korkmaz'a ateş etti. Kurşunların hedefi olan Korkmaz, kanlar içerisinde yere yığılırken, Kemal Korkmaz kendisine de tabanca ile ateş etti.
Silah seslerinin duyulmasının ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 5 aylık hamile Esengül Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini bildirirken, ağır yaralı Kemal Korkmaz ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Kemal Korkmaz'ın cansız bedeni, eşi Esengül Korkmaz'ın cansız bedeni ile birlikte Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri incelemelerde bulunurken, olay sırasında evde bulunan çiftin çocuklarının ise üst kattaki komşularına sığındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA