19 yaşındaki cani Semih Çelik'in babası: İkbal Uzuner'in annesi eşimi arayıp 'Oğlun kızımın beynini yıkadı, intihar edecekler' demiş

İstanbul'da 2 gencecik kızı kan donduran bir şekilde katledip intihar eden 19 yaşındaki cani Semih Çelik'in babasının karakoldaki ifadesi ortaya çıktı. Baba A.Ç.'nin "1 Mart 2022 günü öğlen saatlerinde Semih'in okul arkadaşı İkbal Uzuner'in annesi eşimi arayarak, 'Senin oğlun benim kızımın beynini yıkamış, beraber intihar edecekler' demiş. Aynı gün akşam saatlerinde Semih'in sol göğüs bölgesinden kendisini bıçaklayarak intihara teşebbüs ettiğini öğrendik" dediği öğrenildi.

  • İstanbul'un Fatih ilçesinde cuma günü saat 16.00 sularında, Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde kasaplık yapan Semih Çelik (19), İkbal Uzuner (19) ve Ayşenur Halil'i (19) öldürdü.
  • Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, öldürdüğü İkbal Uzuner'in kafasını kesip aşağı attı.
  • Peşinden de boğazına ip geçiren katil zanlısı surlardan atlayarak intihar etti.

CANİNİN BABASI KONUŞTU

  • Görüntüler ve yaşanan olay Türkiye'yi sarsarken 19 yaşındaki cani Semih Çelik'in babasının emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.
  • Baba A.Ç.'nin ifadesinde "Bir oğlum bir kızım var kayınpederimin evinde oturuyoruz. Pandemiden önce Lise 3'te okuduğu sırada öğretmen çağırıp bize bir arkadaşını söyleyerek 'Ondan uzak dursun' demişti.

"ODAYA GİRDİĞİMDE TELAŞLA BİLGİSAYARINI KAPATIYORDU"

O dönemde Semih'e almış olduğum bilgisayar ile evde devamlı vakit geçiriyordu. Odasına ben, annesi ya da ablası girdiğinde hemen telaşla bilgisayarını kapatıyordu. Bilgisayarı şifreli olduğu için de ne yaptığını, kimle görüştüğünü kontrol edemiyorduk. Daha sonra kendisi bize okumayacağını söyledi. Ben de kendisine neden böyle düşünüyorsun dediğimde 'Bana okuyup büyük adam olacağım da, bilim adamı olacağım da ne olacak' diyordu. Dışardan okuyup liseyi bitirdi"

dediği öğrenildi.

"KENDİNİ BIÇAKLAYARAK İNTİHARA TEŞEBBÜS ETMİŞ"

  • Sabah gazetesinin haberinde A.Ç. devamında ise; "1 Mart 2022 günü öğlen saatlerinde Semih'in okul arkadaşı İkbal Uzuner'in annesi eşimi arayarak, 'Senin oğlun benim kızımın beynini yıkamış, beraber intihar edecekler' demiş. Aynı gün akşam saatlerinde Semih'in sol göğüs bölgesinden kendisini bıçaklayarak intihara teşebbüs ettiğini öğrendik" ifadelerini kullandı.
Husumetlisini hastanede öldürdü Ölümüne neden oldu, sonrada bırakıp kaçtı Antalya'da kaza Samsun'da silahlı saldırı